Möten är en lönsam investering!

3500 kronor. Så mycket omsätter en nationell mötesdeltagare per dygn och en internationell deltagare omsätter betydligt mer. Här ingår intäkter för deltagaravgifter, mötes- och middags-anläggningar, aktiviteter men även logikostnader, shopping, restaurangbesök och lokala transporter.

Magin finns kvar i Trollywood!

Det är visserligen ett tag sedan Hollywoodstjärnor gick runt på Trollhättans gator, men filmfabriken går på högvarv. Idag görs mer film en någonsin hos Film Väst - hälften av all svensk långfilm spelas in här - så följ med på en tur runt "Trollywood"

Martin Wänblom, VD Innovatum

Martin Wänblom blir ny VD på Innovatum

Vi hälsar Martin Wänblom välkommen som ny VD och koncernchef för Innovatum. Den förste mars tillträder Martin sin nya tjänst.

Trollhättan – en stad på gång!

Några år efter Saab-konkursen bromsar nu EFN-patrullen med Lennart Ekdal vid ratten in i Trollhättan. Se det spännande och intressanta reportaget om Trollhättan och hör om den kreativitet och framgång som gestaltas av företagen.

Projektet Implement

Skandinaviskt biogasprojekt prisat i Bryssel

Innovatum är en av aktörerna i detta biogasprojekt som prisats i Bryssel. Projektet Implement har blivit utnämnt som ett av Europas mest innovativa projekt och fick en andraplats i RegioStar Awards. Projektet konkurrerade med 150 andra europeiska projekt och var nominerad i kategorin Citystar.

Novemberfestivalen 2015

Novemberfestivalen firar 20 år!

Novemberfestivalen – arena för ung svensk film är sedan 20 år, Sveriges nationella arena för unga filmare och arrangeras årligen på Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan. Festivalen utgör en unik mötesplats där filmare och publik kan utbyta erfarenheter, vädra åsikter och knyta nya kontakter.