Camilla Lystrand, Whitedagarna

White arkitekter

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag och det tredje största i Europa. Vi är ca 700 medarbetare på 14 kontor i Sverige, Danmark, Norge och England. White grundades 1951. Vår affärsidé är leda kunder till framgång genom att skapa hållbar arkitektur som berör.

White är ett medarbetarägt företag och varje år träffas hela bolaget för att dels hålla årsstämma men också nätverka, lära nytt och ha roligt tillsammans, vi kallar dessa dagar för Whitedagar. Vanligtvis lägger vi Whitedagarna i städer eller orter där kontoren finns men ibland hittar vi andra orter som uppfyller de krav vi har på logistik och lokaler. Att vi i år valde just Trollhättan handlar om tre saker. Att de flesta medarbetarna måste kunna ta sig dit med tåg eller buss med rimlig restid, att det skall finnas lokaler som uppfyller de behov vi har (i år genomfördes bla 12 parallella workshops) samt att Trollhättan passade i in i det tema som vi ville skulle gå som en röd tråd genom dagarna, Arkitekturens regi genom kopplingen till Film i Väst.

Utfallet och resultatet blev mer än godkänt. En otroligt engagerad personal genom Nova skapade de allra bästa förutsättningar för vårt möte. White ställer höga krav på flexibilitet och hållbarhet i allt från lokaler, logistik till mat och här visade Nova bevis på uppfinnelserikedom och genom en outtömlig entusiasm hitta det bästa lösningarna. Dessutom var den vegetariska maten gudomlig. Whitedagarna i Trollhättan genomfördes tillsammans med Hansen Event.

Se filmen från Whitedagarna på Nova Arena i Trollhättan

Anders Mathiasson, Gasdagarna

Gasdagarna är Energigas Sveriges återkommande konferens med ca 300 deltagare från hela Sverige. Mötet i Trollhättan var förlagt till Folkets Hus Kulturhuset.

Vikki Bengtsson, VETree

VETree är ett internationellt seminarium som anordnades av VETree Project. Seminariet samlade ett brett spektrum av aktörer, från beslutsfattare och arborister till kulturhistoriker och ekologer.