Eva Grönberg

Mex-dagarna 2014

Föreningen arrangerar varje år ett tvådagars seminarium inom olika kommunaltekniska grenar och jag har deltagit i de som kallas mark- och exploateringsdagar. Det är som vår ”läkarmässa”, det är ett värdefullt tillfälle att träffa kollegor och bygga nätverk samtidigt som man får ta del av vad som händer inom vårt yrkesområde.

Jag har fått möjlighet att resa till olika städer i Sverige som jag inte hade haft anledning att komma till annars, och på så sätt hittat flera intressanta platser. På samma sätt tycker jag det är viktigt att mina kollegor får komma hit till Trollhättan och se och uppleva vad vi har att erbjuda här. När vi började planera visade det sig att vi har mycket bra konferensmöjligheter med flera alternativa föreläsningssalar, bra hotellutbud och flera transportalternativ varav flyget är en viktig faktor för de långväga deltagarna från norra Sverige.

Joachim Nywall

Våren 2013 gästade Årets Bild Trollhättan. Ett prestigefyllt arrangemang som lockade ca 500 personer.

Mia Biselius

18-20 mars 2016 gästas Trollhättan av ca 300 representanter från Friskis&Svettis föreningar i Sverige. Vi tycker det ska bli otroligt kul att få visa upp vår fina stad, samt att vår förening uppmärksammas. Vi har funnits i Trollhättan i 30 år i år och är den största ideella föreningen i Trollhättan.

Tommy Svensson

Trollhättan och kultur- och fritidsförvaltningen har bjudit in Sveriges Musik och Kulturskoleråd (SMoK) till att hålla sin årliga nationella konferens i Trollhättan 2016.