Margareta Näsmark

Kunskapsförbundet - Magnus Åbergsgymnasiet

Margareta Näsmark

Hotell blev ett ämne på Hotell- och Restaurangprogrammet (numera Hotell- och Turismprogrammet) i gymnasieskolan 1994. Eftersom elevgrupperna på den tiden var relativt små, var det oftast bara en lärare på skolan som ansvarade för programmet. Detta skapade ett behov av att träffa andra lärare från övriga skolor i landet och på den vägen bildades vårt nätverk, där vi har försökt att ha möten en gång om året sedan dess.

Varje år är det en ny skola som tar över stafettpinnen och förra året i Gävle, var det jag som reste mig och bjöd in alla till Trollhättan 2015.

Mia Biselius

18-20 mars 2016 gästas Trollhättan av ca 300 representanter från Friskis&Svettis föreningar i Sverige. Vi tycker det ska bli otroligt kul att få visa upp vår fina stad, samt att vår förening uppmärksammas. Vi har funnits i Trollhättan i 30 år i år och är den största ideella föreningen i Trollhättan.

Viveca Dalhammar

Ur den svenska industrins vagga har en grön teknikstad vuxit fram. Miljöteknik är ett viktigt område, där Trollhättan ligger långt framme. Vi har fått flera pris på detta område, bl.a. Kungen miljöpris 1996. Det är med dessa ord jag med stolthet bjuder in Svensk Fjärrvärmes årsmöte till Trollhättan!

Joachim Nywall

Våren 2013 gästade Årets Bild Trollhättan. Ett prestigefyllt arrangemang som lockade ca 500 personer.