Vikki Bengtsson, VETree

Veteran Tree Network

VETree är ett internationellt seminarium som anordnades av VETree Project. Seminariet samlade ett brett spektrum av aktörer, från beslutsfattare och arborister till kulturhistoriker och ekologer från åtta olika länder.
Vi valde Trollhättan dels för att det fanns ett starkt önskemål och en inbjudan från staden att förlägga mötet till Trollhättan, men också för det brinnande engagemang som finns hos Jörgen Olsson på Miljöförvaltningen,Trollhättans Stad och såklart för de vackra träd som finns bevarade i Trollhättan!
Mötesplats Fasetten som vi hade valt som konferensanläggning levde verkligen upp till våra förväntningar och de krav som vi hade för ett lyckat möte. Mycket bra lokaler, fantastiskt god mat och hög service. Utöver vår konferens så hade vi också en del studiebesök där vi via gemensam bussresa tog oss till de olika besöksmålen där vi verkligen uppskattade den höga service och det goda värdskap som busschauffören från Karl-Everts bussbolag höll.

Camilla Lystrand, Whitedagarna

Varje år samlar White Arkitekter samtliga 700 medarbetare till konferensen Whitedagarna. Våren 2014 träffades de på Nova Mat och Möten, i filmstaden Trollhättan.

Anders Mathiasson, Gasdagarna

Gasdagarna är Energigas Sveriges återkommande konferens med ca 300 deltagare från hela Sverige. Mötet i Trollhättan var förlagt till Folkets Hus Kulturhuset.