Viveca Dalhammar

Ordförande Styrelsen Trollhättan Energi AB

Viveca Dalhammar

Ur den svenska industrins vagga har en grön teknikstad vuxit fram. Miljöteknik är ett viktigt område, där Trollhättan ligger långt framme. Vi har fått flera pris på detta område, bl.a. Kungen miljöpris 1996.

Men jag vill också lyfta fram en annan del av Trollhättan!

Den stora satsningen på kultur har också uppmärksammats med priser och en genomtänkt satsning på barn- och ungdomar inom både kultur och idrott har haft stora framgångar.

Vi kan nog också sägas vara en mångkulturell stad ur många synvinklar. Många stora artister har haft sin ”vagga” i vår kulturskola och även Aurora Chambre festival.

Tidig musik, många fina körer och orkestrar, aktiva föreningar inom musik, teater och jazz, ett unikt musikhus, kulturbyrå och många fler verksamheter höjer livskvaliteten för oss som bor i denna stolta stad med plats för framtiden.

Det är med dessa ord jag med stolthet bjuder in Svensk Fjärrvärmes årsmöte till Trollhättan!

Viveca Dalhammar
Ordförande i styrelsen för Trollhättan Energi AB

Tommy Svensson

Trollhättan och kultur- och fritidsförvaltningen har bjudit in Sveriges Musik och Kulturskoleråd (SMoK) till att hålla sin årliga nationella konferens i Trollhättan 2016.

Joachim Nywall

Våren 2013 gästade Årets Bild Trollhättan. Ett prestigefyllt arrangemang som lockade ca 500 personer.

Mia Biselius

18-20 mars 2016 gästas Trollhättan av ca 300 representanter från Friskis&Svettis föreningar i Sverige. Vi tycker det ska bli otroligt kul att få visa upp vår fina stad, samt att vår förening uppmärksammas. Vi har funnits i Trollhättan i 30 år i år och är den största ideella föreningen i Trollhättan.