Mötesarrangörer

Låt proffsen göra jobbet

Bakom varje framgångsrikt möte ligger många timmar av förberedelser, planering, administration och efterarbete. Som tur är finns det kongressarrangörer och Professional Congress Organizers, så kallade PCO’s, som har specialiserat sig på just detta arbete.

Deras uppgift är att se till att ingenting faller mellan stolarna. Mot ett visst arvode, som oftast är en del av kongressbudgeten, får du hjälp med allt ifrån att upprätta en budget, fastställa en tidsplan, hjälp med deltagare, ekonomi och abstracthantering, bokning av möteslokaler, hotellrum, sociala arrangemang och catering till logistik, och utvärdering. De ser till att mötet bär sina egna kostnader, bevakar deadlines och på så sätt spar kostnader för konferensen.

Vi från Trollhättan Convention Bureau rekommenderar varmt att du anlitar någon av våra utvalda samarbetspartners nedan när du skall organisera nästa konferens för bästa resultat.

Visit Trollhättan Vänersborg AB

Planeringen och genomförandet av en kongress kräver tid, kunskap och erfarenhet. Med rätt planering och organisation säkerställer vi på Visit Trollhättan Vänersborg att ert möte ger er den inspiration och motivation och det resultat som ni önskat er av ert möte.

Meetagain Konferens AB

Meetagain är en svensk PCO (Professional Congress Organizer) som erbjuder expertis och personligt bemötande vid konferenser, kongresser och möten. Med 20 års erfarenhet från mötesindustrin erbjuder Meetagain en rad olika tjänster kring konferenser.

Demo Meeting Sweden AB

Demo Meeting – Projektledning från tanke till framgång! Demo Meeting Sweden AB är en kongress och konferensbyrå som genom ett personligt engagemang och kreativa arbetsmetoder levererar högkvalitativa och kostnadseffektiva kongresser, konferenser och möten.

MeaConsulting AB

MeaConsulting tar hand om er konferens eller möte tryggt och säkert. Ett litet företag med stor och bred kompetens och mer än 20 år inom PCO världen. Vi projektleder konferenser-, kongresser-, utställningar eller utbildningar både nationellt och internationellt.

MEETX

MEETX bidrar aktivt till att skapa framgångsrika möten. MEETX har lång erfarenhet som PCO. Vi är en innovativ, driven och kompetent partner och erbjuder tjänster till företag, organisationer och myndigheter som vill genomföra effektiva och utvecklande möten i Sverige och utomlands.