Trollywood Animation Festival

Kreativa Events i Trollhättan!

Trollhättan är en innovativ stad med plats för framtiden där kreativitet är en av våra absolut främsta styrkeområden. Att ha arrangemang som Trollywood Animation Festival och organisationer som Innovatum och Film i Väst i sin stad skapar otroliga förutsättningar och möjligheter för kreativa event.

Konferens i Trollhättan

Professionella möten i Trollhättan!

Att samla deltagare från olika verksamheter, organisationer, städer och länder handlar om att skapa utrymme för kunskapsutbyte, dela tankar, idéer och erfarenheter, att ge inspiration för tillväxt och utveckling. I Trollhättan har vi de rätta förutsättningarna för just ert möte. Varmt välkomna hit!

Möten är en lönsam investering!

3500 kronor. Så mycket omsätter en nationell mötesdeltagare per dygn och en internationell deltagare omsätter betydligt mer. Här ingår intäkter för deltagaravgifter, mötes- och middags-anläggningar, aktiviteter men även logikostnader, shopping, restaurangbesök och lokala transporter.

Magin finns kvar i Trollywood!

Det är visserligen ett tag sedan Hollywoodstjärnor gick runt på Trollhättans gator, men filmfabriken går på högvarv. Idag görs mer film en någonsin hos Film Väst - hälften av all svensk långfilm spelas in här - så följ med på en tur runt "Trollywood"

Martin Wänblom, VD Innovatum

Martin Wänblom blir ny VD på Innovatum

Vi hälsar Martin Wänblom välkommen som ny VD och koncernchef för Innovatum. Den förste mars tillträder Martin sin nya tjänst.

Trollhättan – en stad på gång!

Några år efter Saab-konkursen bromsar nu EFN-patrullen med Lennart Ekdal vid ratten in i Trollhättan. Se det spännande och intressanta reportaget om Trollhättan och hör om den kreativitet och framgång som gestaltas av företagen.