Planera ert möte

Här ser ni det urval som Trollhättan erbjuder när det gäller middagslokaler, möteslokaler och boendealternativ.
Gör ert urval i listan nedan så presenteras anläggningarna utifrån ert specifika önskemål.
Har ni några frågor så är det bara att kontakta oss hjälper vi er.

120
186
56

Albert Kök Hotell & Konferens

Sinnenas Hus – är en metafor för vårt sätt att tänka kring maten, miljön och allt vi har att erbjuda här på Albert. Vi vill skapa upplevelser som berör alla dina sinnen. Denna känsla går som en röd tråd genom hela verksamheten och inspirerar oss i allt vi gör.

2800
900

Arena Älvhögsborg

Arena Älvhögsborg ligger i centrala Trollhättan precis bredvid Trollhätte Kanal och erbjuder ett av Sveriges bästa alternativ för möten utanför storstadsregionerna.

Hotel Trollhättan
20
80

Best Western Hotel Trollhättan

BEST WESTERN Hotel Trollhättan är ett prisvärt hotell som har ett perfekt läge mitt i centrum med bra parkeringsmöjligheter i angränsande parkeringshus.

First Hotel Kung Oscar
120

Clarion Collection Hotel Kung Oscar

Clarion Collection Hotel Kung Oscar är ett 4-stjärnigt modernt hotell. Våra gäster uppskattar att hotellet ligger i ett lugnt kvarter men ändå mitt i Trollhättan med järnvägsstationen, butiker, restauranger och Folkets Hus Kulturhuset nära intill.

396
420

Folkets Hus Kulturhuset – Konferera

Välkommen till en konferensanläggning utöver det vanliga. Folkets Hus Kulturhuset - Konferera, är en fantastisk anläggning som tillhandahåller den utrustning och teknik ni har behov av vare sig det är ett digitalt, hybrid eller traditionellt fysiskt möte.

Fotograf Pontus Corneliusson
500

Högskolan Väst

Högskolan Väst i Trollhättan är ledande i landet på arbetslivsnära utbildning. Högskolans profil är arbetsintegrerat lärande, AIL, i utbildning och forskning med regeringens uppdrag att utveckla modeller för AIL. På högskolan arrangeras interna konferenser och möten.

52

Hotell Bele, Sweden Hotel

Hotell Bele erbjuder en hemtrevlig och personlig miljö och rummen är modernt och trivsamt inredda i harmoniska färger. På eftermiddagarna bjuds alla gäster på kaffe med hembakat dopp. Hotellet erbjuder en lugn oas med omedelbar närhet till shoppingstråk, restauranger och kultur.

150
150

Kalaskoket Fasetten

Kalaskoket Fasetten ligger på Skogstorpa i Trollhättan, lättillgängligt från alla håll och nära både E45:an och RV44. Goda parkeringsmöjligheter bekvämt utanför dörren – helt gratis dessutom.

2500
1000

Nova Mat och Möten

NOVA Mat & Möten är beläget på Innovatumområdet, ett av regionens ­ledande utvecklings- och tillväxtområden. I unik och spännande miljö erbjuds lokaler och resurser för lyckade möten och event, allt från 2 – 2500 personer.

170
450
483

Scandic Swania

Scandic Swania är vackert beläget mitt i centrum precis vid Trollhätte kanal. Idag är Scandic med sina 201 rum och moderna möteslokaler stadens största möteshotell.