Aktiviteter och upplevelser

I samband med ert möte kan Trollhättan erbjuda en mängd aktiviteter och upplevelser. Det kan vara allt ifrån en musikupplevelse, studiebesök inom t.ex. energi och miljöteknik, slussning och båttur på kanalen, historiska stadsvandringar, kluriga uppdrag, matlagningsaktiviteter,och ädelfiske.

I samband med ert möte kan Trollhättan erbjuda en mängd aktiviteter och upplevelser. Det kan vara allt ifrån en musikupplevelse, studiebesök inom t.ex. energi och miljöteknik, slussning och båttur på kanalen, historiska stadsvandringar, kluriga uppdrag, matlagningsaktiviteter, ädelfiske till att bara njuta av en god picknick i slussområdet. Vad ni än väljer så garanterar vi en upplevelse utöver det vanliga.

Älgsafari

Följ med på en spännande safaritur på platåbergen Halle- och Hunneberg, ett av Västsveriges mest attraktiva naturlandskap. Med spänning spanar vi efter älg och annat vilt. I samband med safarin kan vi även erbjuda middag ute i det vilda eller på Bergagården..

Båttur med slussning

Ni njuter av en välkomstdrink medan båten sakta glider fram på kanalen. När slussen har passerats går ni in i salongen för att i en ombonad och trevlig miljö avnjuta er måltid ombord.

Bowling på Buddy´s

Buddy’s är ett stycke Amerika när det är som bäst. Här lyssnar du till den bästa musiken, äter de smarrigaste hamburgarna, dricker den kalla ölen och har några av dina bästa kvällar med dina vänner eller kollegor.

Fallpåsläpp

Dammluckorna öppnas och vattenmassorna släpps fria i sin forna fåra. Vid detta energifulla skådespel förstår man vilka krafter ingenjörerna har lyckats tämja med slussar och kraftverk.

GoCart

Performance Gokart Center erbjuder en bana som har alla typer av karaktärer. Fullfarts kurvor, hårnålar och en lång raksträcka. Kom in, prova på själv och upptäck fartkänslan. En garanterat oförglömlig aktivitet där alla kan vara med.

Middag i viltinspirerad miljö

Färdas till det mytomspunna platåberget Hunneberg där ni möts av naturens tystnad och en sprakande lägereld. Finn inspiration genom att promenera och reflektera i denna vackra och kreativa miljö innan ni slår er ner för att avnjuta er middag i en mycket annorlunda och avkopplande miljö.

Relax och träningspaket

Arena Älvhögsborg erbjuder en mängd olika aktiviteter i samband med ert möte. På relaxavdelningen finns unika möjligheter till lugn och avslappning samt olika behandlingar, såsom massage och floating.

Vandring i fall- och slussområdet

En vandring på ca 2 timmar runt i Trollhättans Fall-och slussområde där natur, industri och historia möts i en spännande och vacker miljö. Från den gamla kraftstationen Olidan, genom Älvrummet upp till Kopparklinten och sedan till Trollhättefallen.