Röda mattan är utrullad

Vi är vana vid celebert besök. Såväl Hollywood-kändisar som Dramaten-skådisar bor hos oss när de spelar in film, så förvänta dig miljöer och bemötande värdigt stjärnorna.

Vi är vana vid celebert besök. Såväl Holywood-kändisar som Dramaten-skådisar bor hos oss när de spelar in film, så förvänta dig miljöer och bemötande värdigt stjärnorna. Bestäm vilken scen som ska utspela sig utanför ditt fönster, vi har ett stort antal kulisser att välja mellan. Allt från stadskärnans folkmyller till vårt världsunika dramatiska fall- och slussområde.

Bo bra hos oss – här är röda mattan ständigt utrullad!

Albert Kök Hotell & Konferens

Sinnenas Hus – är en metafor för vårt sätt att tänka kring maten, miljön och allt vi har att erbjuda här på Albert. Vi vill skapa upplevelser som berör alla dina sinnen. Denna känsla går som en röd tråd genom hela verksamheten och inspirerar oss i allt vi gör.

Best Western Hotel Trollhättan

BEST WESTERN Hotel Trollhättan är ett prisvärt hotell som har ett perfekt läge mitt i centrum med bra parkeringsmöjligheter i angränsande parkeringshus.

Clarion Collection Hotel Kung Oscar

Clarion Collection Hotel Kung Oscar är ett 4-stjärnigt modernt hotell. Våra gäster uppskattar att hotellet ligger i ett lugnt kvarter men ändå mitt i Trollhättan med järnvägsstationen, butiker, restauranger och Folkets Hus Kulturhuset nära intill.

Hotell Bele, Sweden Hotel

Hotell Bele erbjuder en hemtrevlig och personlig miljö och rummen är modernt och trivsamt inredda i harmoniska färger. På eftermiddagarna bjuds alla gäster på kaffe med hembakat dopp. Hotellet erbjuder en lugn oas med omedelbar närhet till shoppingstråk, restauranger och kultur.

Scandic Swania

Scandic Swania är vackert beläget mitt i centrum precis vid Trollhätte kanal. Idag är Scandic med sina 201 rum och moderna möteslokaler stadens största möteshotell.