Middagslokaler

Middagen på kvällen anses vara en av de viktigaste beståndsdelarna för ett lyckat möte, dels för maten men också för den sociala del som en god middag bidrar till att skapa. Här knyts säcken i hop från dagens viktiga föreläsningar och här skapas relationer på ett lättsamt sätt vars effekt kan vara svår att uppnå på något annat sätt.

Albert Kök Hotell & Konferens

Sinnenas Hus – är en metafor för vårt sätt att tänka kring maten, miljön och allt vi har att erbjuda här på Albert. Vi vill skapa upplevelser som berör alla dina sinnen. Denna känsla går som en röd tråd genom hela verksamheten och inspirerar oss i allt vi gör.

Arena Älvhögsborg

Arena Älvhögsborg ligger i centrala Trollhättan precis bredvid Trollhätte Kanal och erbjuder ett av Sveriges bästa alternativ för möten utanför storstadsregionerna.

Folkets Hus Kulturhuset – Konferera

Välkommen till en konferensanläggning utöver det vanliga. Folkets Hus Kulturhuset - Konferera, är en fantastisk anläggning som tillhandahåller den utrustning och teknik ni har behov av vare sig det är ett digitalt, hybrid eller traditionellt fysiskt möte.

Kalaskoket Fasetten

Kalaskoket Fasetten ligger på Skogstorpa i Trollhättan, lättillgängligt från alla håll och nära både E45:an och RV44. Goda parkeringsmöjligheter bekvämt utanför dörren – helt gratis dessutom.

Nova Mat och Möten

NOVA Mat & Möten är beläget på Innovatumområdet, ett av regionens ­ledande utvecklings- och tillväxtområden. I unik och spännande miljö erbjuds lokaler och resurser för lyckade möten och event, allt från 2 – 2500 personer.

Scandic Swania

Scandic Swania är vackert beläget mitt i centrum precis vid Trollhätte kanal. Idag är Scandic med sina 201 rum och moderna möteslokaler stadens största möteshotell.