Möteslokaler

Vare sig ni är en mindre ledningsgrupp, en konferens eller kongress på flera hundratals personer har vi möteslokaler som erbjuder hög kvalité och standard till just ert specifika möte.

Välj mellan den lite mindre unika och personliga anläggningen till de större arenornas häftiga och specialanpassade möteslokaler.

Albert Kök Hotell & Konferens

Sinnenas Hus – är en metafor för vårt sätt att tänka kring maten, miljön och allt vi har att erbjuda här på Albert. Vi vill skapa upplevelser som berör alla dina sinnen. Denna känsla går som en röd tråd genom hela verksamheten och inspirerar oss i allt vi gör.

Arena Älvhögsborg

Arena Älvhögsborg ligger i centrala Trollhättan precis bredvid Trollhätte Kanal och erbjuder ett av Sveriges bästa alternativ för möten utanför storstadsregionerna.

Best Western Hotel Trollhättan

BEST WESTERN Hotel Trollhättan är ett prisvärt hotell som har ett perfekt läge mitt i centrum med bra parkeringsmöjligheter i angränsande parkeringshus.

Folkets Hus Kulturhuset – Konferera

Välkommen till en konferensanläggning utöver det vanliga. Folkets Hus Kulturhuset - Konferera, är en fantastisk anläggning som tillhandahåller den utrustning och teknik ni har behov av vare sig det är ett digitalt, hybrid eller traditionellt fysiskt möte.

Högskolan Väst

Högskolan Väst i Trollhättan är ledande i landet på arbetslivsnära utbildning. Högskolans profil är arbetsintegrerat lärande, AIL, i utbildning och forskning med regeringens uppdrag att utveckla modeller för AIL. På högskolan arrangeras interna konferenser och möten.

Kalaskoket Fasetten

Kalaskoket Fasetten ligger på Skogstorpa i Trollhättan, lättillgängligt från alla håll och nära både E45:an och RV44. Goda parkeringsmöjligheter bekvämt utanför dörren – helt gratis dessutom.

Nova Mat och Möten

NOVA Mat & Möten är beläget på Innovatumområdet, ett av regionens ­ledande utvecklings- och tillväxtområden. I unik och spännande miljö erbjuds lokaler och resurser för lyckade möten och event, allt från 2 – 2500 personer.

Scandic Swania

Scandic Swania är vackert beläget mitt i centrum precis vid Trollhätte kanal. Idag är Scandic med sina 201 rum och moderna möteslokaler stadens största möteshotell.