Albert Kök Hotell & Konferens

Sinnenas Hus – är en metafor för vårt sätt att tänka kring maten, miljön och allt vi har att erbjuda här på Albert. Vi vill skapa upplevelser som berör alla dina sinnen.

Denna känsla går som en röd tråd genom hela verksamheten och inspirerar oss i allt vi gör. En slags ledstjärna som vi alltid försöker följa i vårt möte med våra gäster.

Albert erbjuder följande

  • Vidunderlig utsikt över Älvrummet, unik historisk miljö i ingenjör Alberts forna bostad
  • Mat från en av de tio högst rankade restaurangerna i Västsverige
  • 4 konferenslokaler upp till 120 personer
  • 3 matsalar med plats för upp till 200 gäster
  • 28 dubbelrum med balkong/terrass och bekväma sängar från Carpe Diem
  • Svit med himmelsäng, stort Jacuzzi försett badrum och en balkong med stadens vackraste vy
  • Spännande aktiviteter med God Smak i fokus, provningar i vår vinkällare
  • Svanenmärkt anläggning såväl restaurang som vårt 4- stjärniga hotell

Varmt välkomna till oss!

Kapacitet
Möten120
Boende56
Middag186
Avstånd till
Resecentrum1 km
Trollhättan Vänersborgs Flygplats6 km

Vår största lokal Johan Dahlöv konferensrum är belägen i den moderna hotelldelen bredvid den anrika huvudbyggnaden. Med en fantastisk utsikt över vattnet och Trollhättans kanalgator konfererar upp till 120 personer. Konferenslokalen är avdelningsbar med en vikvägg där den ena delen av lokalen då benämns som Edward och rymmer 45 personer.

Vi servar er så klart med frukt, dryck och annat gott som förgyller dagen. Sedvanlig konferensutrustning inklusive fritt trådbundet eller trådlöst bredband, PC-projektor samt TV-uttag.

LokalBiosittningSkolsittningStyrelseStorlek
Johan Dahlöv120--- m2
Edward45--- m2
Maria--17- m2
Oscar--15- m2

Välkommen hem till Albert!

Välkommen till Albert Hotell med stans skönaste läge! Vi har 27 enkel/dubbelrum och en svit på vårt 4-stjärniga hotell som är svanenmärkt. Alla rum har sin egen balkong/terrass och är utrustade med Carpe Diems kvalitetssängar från Lysekil. Oavsett om du är här privat eller deltar i en konferens så kommer du att känna dig mycket väl omhändertagen.

Vi erbjuder en gastronomi och en service som ligger i framkant. Under sommaren kan du sitta på terrassen och äta en härlig frukost med utsikt över forsarna och hela älvrummet nedanför. Albert har en genuin atmosfär och hemmakänsla. Samtidigt bor du i en modern miljö av högsta komfort och standard.

TypRumBäddar
Svit12
Enkel/dubbelrum2754

Här lagas modern svensk mat med spännande smaker och inbjudande design. Robert leder det dagliga, kreativa arbetet i köket tillsammans med Rickard Halleröd. Inspirationen hämtas framförallt från det nordiska köket med sin renhet och enkelhet.

Vi använder bara råvaror av högsta kvalitet som vi tar vara på och förädlar, utan för mycket krusiduller. För oss är helheten det viktiga. Mat och dryck skall skapa en välkomponerad känsla och en upplevelse som är något utöver det vanliga.

SalSittande
Fest matsalen108
Maria matsalen56
Blomstermatsalen22

Vi erbjuder flera olika spännande aktiviteter i vårt hus, bl.a. Smakkampen, Vassaste Kocken, Sushiskola, Matskola, provningar mm.

Kvarnliden 15
461 57 Trollhättan
0046 520-129 90