Innovatum

Innovatum är ett av norra Europas starkaste utvecklingscentrum. Här jobbar vi med att bredda och stärka näringslivet i Västsverige, väcka barns nyfikenhet för teknik och kreativ industri. Vi är en plats för smarta människor med smarta idéer kan man säga. Och världens bästa plats för framtidens bästa företag.

Hos oss på Innovatum kan du få tillgång till en professionell plattform för forskning och utvecklingsprojekt, En kreativ och tillåtande miljö för nystartade företag, ett helt hus fullt av ny kunskap och produktionsutrustning. Här kan du också få känna upptäckarglädje, nyfikenhet och aha-upplevelser.

Vi har en mängd pedagogiska program i nära samarbete med skolan. Vi är också en plats med puls där allt möjligt är möjligt. Innovatum arbetar även med det industriella kulturarvet. Vi tycker att det är viktigt att ha en förståelse för hur industrisamhällets förändring påverkar samhällsutvecklingen och enskilda människors liv.

Vi vill vara en samarbetspartner i skärningspunkten mellan industrisamhällets förändring, det civila samhället, kulturturism och regional utveckling. Oavsett om du är en person med en företagsidé, en person från ett stort företag som vill driva ett utvecklingsprojekt, en besökare eller en skolklass så kan vi på Innovatum göra skillnad.

Läs mer om verksamheten och se filmen om Innovatum

Åkerssjövägen 16
Trollhättan
0520-28 93 00