Mia Biselius

Friskis&Svettis Trollhättan

Mia Bizelius

Våra gäster kommer att få uppleva F&S anläggningen här i stan, Folkets Hus Kulturhuset, beskåda ett fallpåsläpp, se film producerad av Film i Väst samt njuta av Svenska Hits.

Själva årsstämman kommer att äga rum lördagen den 19 mars och ordförande kommer att vara kommunalrådet, Monica Hanson.

Det här kommer också att bli ett väldigt kul event för våra funktionärer att få vara med och arrangera och vi hoppas att det inte kommer att gå obemärkt förbi för någon Trollhättebo, att Friskismänniskor invaderar staden.

Det kommer att bli en hel del happenings på stan under helgen samt att vi förhoppningsvis uppmärksammas på olika sätt i media mm.

Vi sätter dessutom F&S Trollhättan på kartan genom att bli en av Friskis årsstämmor i organisationens historia.

Planeringsarbetet har redan påbörjats och vi har startat olika arbetsgrupper, där både funktionärer samt resurser från Trollhättans Stad och SISU ingår.

Det är otroligt roligt att vi får möjlighet att samarbeta med Trollhättans Stad kring detta arrangemang, då det dels blir fokus på årsstämman, men framför allt på att vår stad fyller 100 år!

Viveca Dalhammar

Ur den svenska industrins vagga har en grön teknikstad vuxit fram. Miljöteknik är ett viktigt område, där Trollhättan ligger långt framme. Vi har fått flera pris på detta område, bl.a. Kungen miljöpris 1996. Det är med dessa ord jag med stolthet bjuder in Svensk Fjärrvärmes årsmöte till Trollhättan!

Joachim Nywall

Våren 2013 gästade Årets Bild Trollhättan. Ett prestigefyllt arrangemang som lockade ca 500 personer.

Eva Grönberg

Svenska Kommunal-Tekniska föreningen är en ideell intresseförening som bildades 1902 och som har till syfte att verka för utveckling, fortbildning, samarbete och information inom samhällsbyggandet. Jag har varit medlem i föreningen i över 15 år och har haft stort utbyte av det.